logo for personlig-utveckling-healing-meditation.com
leftimage for personlig-utveckling-healing-meditation.com


Margareta Tiger Universell Vit Tids Healer

Margareta Tiger

Universell Vit Tids Healer

MetaKraft
 

1999 blev det stopp i mitt liv på grund av ohälsa. 

Började på egen hand meditera, och det blev en vändpunkt för mig. Jag märkte nämligen att jag kunde påverka och behandla mig själv

Det jag behandlade var stark ångest, rädslor och dödsångest men även fysiska obehag. Jag blev medveten om sambandet mellan kropp, själ och psyke och hur starkt psyket påverkar kroppen, det gav mig kraft att gå vidare. 

Och jag insåg att ingen annan kunde göra det jobb jag gjorde med mig själv, varken arbetsgivare eller läkare, nyckeln fanns i min hand

Jag bestämde mig för att unna mig att må bra och bli en mera levande människa och göra det som behövdes för att nå det jag längtade efter.

Intresset för självläkning växte. Utbildade mig till licensierad mental tränare via Lars-Eric Uneståhl. Gick sedan vidare med Tankefält terapi - TFT, utbildade mig till certifierad TFT-pedagog genom Mats Uldal från Norge. 

Efter det blev det Universell Vit Tids Healing genom mina lärare Jonas Philipson och Christina Weldero.

Jag driver i dag mitt företag MetaKraft och finns som hälsocoach. Jag har coachat mig själv sedan 2000 och andra sedan 2003. 

Hörnstenen när jag behandlar är att man skall hitta sin inneboende kraft så att man själv kan rädda sitt liv, jag är endast ett verktyg i processen.

För att läsa om mina två övriga metoder!

Margareta Tiger – MetaKraft

Licensierad mental tränare

Certifierad TFT-pedagog

Diplomerad Universell Vit Tids Healer

Legitimerad sjuksköterska

Boka tid med Margareta här!

Kontakt Med Följande Person i Vårt Healer Team!

Gå Från Margareta Tiger till Healer-Team!

Lär Mer!

footer for page