logo for personlig-utveckling-healing-meditation.com
leftimage for personlig-utveckling-healing-meditation.com

ATLASKOTAN

Har Du Ont I
Nacken, Höften, Benen?
Har Du Sned Höft?

Atlaskotan optimalt placerad
Atlaskotan Optimalt Placerad

Atlaskotan felställd
Atlaskotan Roterad

Det verkar som om ingen person eller däggdjur har atlaskotan optimalt placerad.


Atlaskotan När Roterad
Hos Människor & Djur
Används
Atlas Balancing
med Ljud Koder


Den 20-23 Mars 2015
kommer grundaren av Atlas Balancing
Elisabeth Westermann till Stockholm för att igen göra Atlas Balancing med Ljudkoder för dig och eller ditt däggdjur.

Atlas Balancing FounderSe fallbeskrivningar från USA om Atlas Balancing!


Läs Om Atlas Balancing Av Våra Älskade DjurBoka Direkt

Klicka på BokaDirekt knappen för att boka


Ansvarsfriskrivning
Det här är en hälsans beröring genom andlig healing och ljudkoder som inte manipulerar atlaskotan. Detta är inte ett löfte om healing utan ett försök och hopp till kroppens egen läkning.

Atlas Balancing Nivå 1 Nybesök - Några Kunders Utlåtande:

Helt avspänd och fri, med detsamma. Den första dagen, kände jag mig mycket lätt och rörlig i ryggen. De sista åren hade det blivit allt svårare. Att lyfta saker eller bära dem, även att vända mig om var ansträngande. Jag kände mig gammal, mycket gammal!

Men nu kunde jag åter röra migh. Kroppen var lätt och ryggen fri och rörlig. När var det sist som jag var så fri. För 20 år sedan?

Nej. Hur gammal var jag? 40? 30? 20?
Nej, 10 år gammal var jag!

9 dagar efter behandlingen skadade jag foten och måsteofta sitta still och hoppa omkring med kryckor. Det var en ofrivillig paus från alt. 1 månad.

Nu går jag åter obehindrat. Nyligen kunde jag plocka upp äpplen från marken och samla in dem, det har jag inte heller kunnat göra på länge. Underbart!!!
Hjärtliga Hälsningar
Sigrid Okt 2013


Det var magiskt att få uppleva att med kraftfullt tonande av olika harmonier och beröring med händerna på ryggradens olika delar känna hur alla spänningar i kroppen löstes upp. Det var en mycket behaglig behandling.

Jag hade råkat ut för olika fallolyckor som barn och som vuxen. När nu atlaskotan kom på plats genom ljudbehandlingen märkte jag allteftersom att följande hände.
 • Halsen hade sträckt på sig och blivit längre. Huvudet hade blivit rörligare och kunde befriat vrida sig åt vänster och höger samt upp och ned.
 • Käken hade blivit rörligare och jag kunde tala och uttrycka mig friare och snabbare.
 • Trycket bakom höger öga hade släppt och jag kunde åter se klarare och skarpare.
 • Hörseln på höger öra hade blivit normalt igen.
Behandlingen över axlarna och bröstryggen ledde till att spänningen av ansvar och förebråelser av misslyckanden kunde förlåtas och släppas för gott. Genom gråten som utlöstes befriades jag från den tyngden jag burit på. Känslorna hade  fritt spelrum och fick vara naturligt närvarande. Jag kände mig åter som mitt glada jag som jag var som barn.

Ryggbehandlingen ner till svanskotan ledde till att jag åter kunde böja mig ned till golvet och knyta skorna utan besvär. Balansen att stå på ett ben när man skall ta på sig byxorna blev stadigare. Att gå rakt fram i trånga prång och att ha balans när jag går i naturen blev en glad överraskning.

Kort sagt, jag hade en lätthet att åter kunna handskas med min kropp och mina känslor för att blockeringarna hade lösts upp. Jag är därför oändligt tacksam för att Elisabeth Westermann har kunnat hjälpa mig och många andra med den här metoden.
Ragnar 79 år Okt 2013


Efter justering av min atlaskota har huvudet känns mindre tungt och varit lättare att ‘bära upp’. Jag känner mig längre och eftersom jag naturligt kan sträcka på mig mer och det känns också lättare i nacke och axlar. Och jag kan så klart vrida huvudet längre åt båda hållen.

Jag har även positiva erfarenheter på ett mentalt plan som kan beskrivas i ord som ‘mottaglig, utveckling, förståelse, fördjupning, insikter’.
Marie Juli 2013
 
Jo, jag märkte en otrolig skillnad i nacken. Nu kan verkligen vrida huvudet åt bägge håll, vilket är väldigt bra vid bilkörning. Första tiden var jag mer harmonisk än någonsin o undvek att gå in i andras problem t.ex.
Paula Juli 2013

Min katt är 18 år och har ont i nack-kotan och lederna. Går sakta. Är trött. Efter Elisabeths behandling sov han längre än vanligt ett par tre dagar. Därefter gör rusningar, springer upp och ner för trappan ut i naturen och in igen. Han kommer i min säng under natten och pussar och slickar mig som om han tackar för hjälpen. Jag har fått en piggare och lyckligare katt!!!
Tack från Matte Vivi Juli 2013
=^,^=


Elisabeth Westermann hjälper dig den 20-23 mars i Stockholm med din roterade Atlaskota med ljud koder för dels atlaskotan samt hela ryggraden och övriga kroppen.

Balansering av Atlaskotan är oerhört viktigt för allas övergripande vitalitet och långsiktiga hälsa.

Atlaskotan är hjärnans och hela nervsystemets port för att skicka och ta emot meddelanden, alltså är det avgörande att funktionaliteten skall fungera obehindrat med en Atlaskota i optimal position.

Stress och spänningar är avgörande markörer för många allvarliga hälsotillstånd.

När Atlaskotan är i sin balanserade och säkra position har kroppen möjlighet att enkelt släppa på sammandragningar så att den inte längre bygger upp eller lagrar ny stress och spänningar.

En nonprofit organisation säger att följande exempel kan uppstå om du har atlaskotan roterad: migrän, yrsel, ryggvärk, olika långa ben, smärtor i många delar av kroppen, depression, magproblem, sömnproblem, ischias och kronisk trötthet.


Boka Direkt

Klicka på BokaDirekt knappen för att boka

Jonas Philipson Teacher Source Meditation
Jonas Philipson
Lärare i Source Meditation och Universell Vit Tids Healing.

Jag fick atlaskotan tillbaka roterad med Atlas Balancing av Elisabeth Westermann i april 2013. Sessionen var mycket behaglig, kroppen vibrerade innifrån och jag kände hur ryggraden började justera sig själv sakterligen. Sedan kunde jag under de kommande veckorna känna av förbättringen i kroppen.

Mina resultat som fortsätter att utvecklas i min läkningsprocess;
 • en inre kroppsharmoni infinner sig mer och mer
 • jag kan vrida huvudet som när jag var yngre helt fritt
 • kan lätt vända mig om i bilen när jag behöver
 • kan lätt böja mig ner till golvet när jag behöver med armarna i golvet
 • jag kan lätt resa mig lätt ur alla situationer, känns ingenting längre i ryggen
 • ryggraden och huvudet känns friare
 • det känns som min utveckling har kraftigt ökat i hela kroppen, enerigerna flödar lättare
 • det är en daglig läkningsprocess som ständigt pågår
- Jonas Philipson

Inte många vet om att den första kotan, som kallas Atlas, har en djupgående rotation hos nästan alla människor och djur.

En roterad Atlaskota leder till fysiska och psykiska problem.

Alla organ i kroppen har nerver som leder till ryggen. Med en Atlaskota roterad kommer kroppen i obalans och orsakar sned ryggrad och därmed kläms nerverna. Detta orsakar många av de problem som många lider av idag.


Atlas Balancing är mycket enkel. Du tar bara emot.

Atlas Balancing genomförs med hjälp av ljudkoder som en hälsosam beröring och en andlig healing som inte manipulerar atlaskotan. Detta är inte ett löfte om healing utan ett försök och hopp till kroppens egna läkning.


Exempel på Ljud Koder (Sound Codes) som Elisabeth Westermann använder vid Atlas Balancing av människor och djur!

Direkt efter behandlingen blir nacken genast mer rörlig och kroppen sätter igång en läkningsprocess för att få kroppen i balans igen. Detta kan göra att en viss smärta man tidigare haft kan bli kraftigare under en kort tid men sedan försvinna helt.

Det är viktigt att denna metod utförs av en Atlas Balancing specialist Atlas Balancer och görs så tidigt så möjligt då kroppen har lättare att läka när man är ung.

Huvudet, som väger c:a 5-6 kg, vilar helt och hållet på Atlaskotan.

En roterad Atlaskota ger en obalanserad bas åt skallen vilket leder till att och kraniet och resten av kroppen blir sned.

En whiplashskada eller fallskada kan förvärra förskjutningen av Atlasen ytterligare, men med hjälp av denna revolutionerande metod kan kroppen självläka.


Våra Älskade Djur

Inte bara människor har sin Atlaskota i denna roterade placering, utan även däggdjur föds med denna rotering.

Den roterade Atlaskotan orsakar en instabilitet i djurens kroppar.

Troligen kommer de att utveckla svårigheter, särskilt när de har upplevt nedgångar eller olyckor av något slag, eftersom den roterade atlaskotan kommer då att synas ännu mer och kan skapa stora fysiska komplikationer liksom sjukdomar.

Detta kommer troligen att bli ett mer utbrett problem, när djuret utsätts för stress eller andra försvagande faktorer och även när djuret börjar åldras.

Det finns typiska sjukdomar och funktionsstörningar som verkar ha orsakats av den roterade placeringen av den första kotan - Atlaskotan.


Här läser du mer på engelsk om vilka svårigheter hästar, hundar och katter kan uppleva på Atlas Balancings internationella sida.
 

Boka Direkt

Klicka på BokaDirekt knappen för att boka

Atlas Balancing Nivå 2 Återbesök

I vår empiriska
* forskning på kroppen och energi system för människor som vi har kommit att förstå att Coccyx svanskotan och xiphoid nedre delen av bröstkorgen är inflytelserika i att upprätthålla jämvikt och stabilitet av de fysiska, emotionella, mentala, kognitiva och andliga aspekter av oss själva.

Coccyx

Coccyx With Atlas Balancing

Efter ordspråket "som ovan så nedan", när atlaskotan är balanserad är det logiskt att sedan balansera svanskotan som kan vara lutad, vänd, spänd eller bruten för från olika livserfarenheter.

Där är Ljudkoder ett kraftfullt verktyg för att styra denna balansgång som främjar en stabiliserande inverkan på hela ryggraden på grund av det inbördes förhållandet mellan dessa två strukturer.

Att ha svanskotan i sitt nedre läge breddar tillgång till både den nedåtgående och uppåtgående flödet av energierna utmed ryggraden, vår vertikal axel.

Ryggraden inrymmer flödet från jorden till himlen och från himlen till jorden. Balansera svanskotan verkar ha en direkt positiv effekt på matsmältningsorganen och de av bäckenregionen eftersom detta gör det möjligt för dessa områden att koppla in friskare lägen.

På detta sätt kan denna anpassning hjälpa till att lindra obehaget av låg ryggsmärta.

Xiphoid

                             
  
Den xiphoid, som är den nedre delen av bröstbenet, är den del av vårt system som sträcker sig horisontellt. Skärningspunkten mellan den vertikala axeln (ryggraden) och den horisontella axeln är den plats som förbinder oss med Moder Jord och alla dess invånare, med skapelsen, med världen.

Elisabeth Westermanns erfarenhet under flera år visar att arbetet med Ljudkoder specifikt för xiphoid området, tillsammans med lätt beröring, kan hjälpa oss att gå längs stigen från att leva med begränsningar till att leva på ett mer kärleksfullt sätt.

Balansera svanskotan först stärker vår anslutning uppåt, detta förbättrar vår horisontella anslutning. Denna kombination ger möjlighet att ge oss större tillgång till allt som vi kan vara.

Andra möjliga Fördelar Med Nivå 2
- Värk och smärta i dessa regioner kan upplösas
- Emotionella och mentala programmeringar blockeringar kan lösa sig
- Känsla av ökad styrka i solar plexus regionen
- Känsla av att vara välgrundad
- Horisontell justering av kroppen tycks bli mer balanserad och stabil
- Ökad medvetenhet om sambanden kan vara förhöjd
- En mer positiv syn på livet kan upplevas

* Empirisk forskning av Elisabeth Westermann och utövare av Atlas Balancing


FAKTA

Bokning;
Klicka på BokaDirekt knappen. Om du har frågor ring Jonas Philipson 0705-979500.

Pris;

Vuxna betalar 2 600 sek och tar ca 55 min. För uppföljning Level 2 betalar du 2 200 sek och tar ca 55 min.

Barn upp till 15 år betalar 1 600 sek och tar ca 45 min.


Djur betalar 1300 sek och tar mellan 15-25 min. Vill du boka dig själv och ditt djur samtidigt ring Jonas Philipson 0705-979500.

Betalningsvillkor; 
Betalas kontant vid behandlingen.

Plats: Hela Hälsan, Artemisgatan 30, Hjorthagen Stockholm.

Med tunnelbana röda linjen:
till Ropsten utgång Hjorthagen utgång Artemisgatan till vänster snett över gatan ca 200 m på gaveln under ett biblotek en halvtrappa ner Artemisgatan 30 Hela Hälsan.

Välkommen Till En Långsiktigt Bättre Hälsa.


Boka Direkt

Klicka på BokaDirekt knappen för att boka