logo for personlig-utveckling-healing-meditation.com
leftimage for personlig-utveckling-healing-meditation.com

Effektiv
DistansHealing
Till Dig
Där Du Är


Hur går det till?
Effektiv DistansHealing ges av Jonas och Christina oavsett var du befinner dig. Distans-Healing konsultation sker också via distans direkt till just Dig vart än du befinner dig.

Hur kan det fungera?
DistansHealing fungerar omedelbart, direkt, här och nu! DistansHealing konsultation fungerar i vissa fall tom bättre på distans än vid fysisk När-Healing, beroende på dina behov. Detta sker bortom tid och rum. DistansHealingen är en underbart enkel metod att få healing på!

Vad kan jag få hjälp med egentligen?

Allt i universum är frekvenser, vibrationer dvs ljud eller ljus! Universell Vit Tids Healing fungerar utifrån dessa principer meknismer! Healingen är målsökande, universum vet. En hake är var och ens karma! Vad kan healas eller ej det beror på nivån av karma, eller vad du får ta emot för hjälp!

Så det är upp till alla att pröva sig fram till vad som fungerar för var och en! Det vi attraherar fungerar! Det vi tror på manifesterar vi! Det vi tänker på attraherar eller manifesterar vi! Livet är enkelt men så svårt eller stort! Livet spelregler är till för att lära sig och sedan kan man leka med reglerna! Hoppas du kan förstå! Det är bara du som kan heala eller läka dig själv, med hjälp av dig själv, med hjälp av någon, så att du hjälper dig själv! Du använder alltså mig som healer att heala, läka dig själv!

Fördelar;
Med hjälp av DistansHealingen behöver Du ej ta Dig till Skokloster där vi befinner oss. Du får detta precis när och där Du behöver det.


FAKTA
 
Pris;
Privat person 800:- inklusive moms.
Företag betalar 1 500:- exklusive moms.
 
Betalningsvillkor;
Skall finnas på kontot 2 dagar innan bokad tid!

Avbokningsregler;
För avbokning en vecka innan Distans-Healing Konsultationen debiteras 100% av avgiften. 
För avbokning 2 veckor innan kursstart debiteras 50% av kursavgiften.

Tidsbokning;
Vi bokar tillsammans!
 

Healer;
Jonas Philipson
 
Plats;
Där du är!


Veta Mera och Boka Kurs Ring Mig Jonas Philipson
0705-97 95 00


Gå Från Effektiv DistansHealing till Healing!

Lär Mer!