logo for personlig-utveckling-healing-meditation.com
leftimage for personlig-utveckling-healing-meditation.com

VARFÖR
SKAPA DITT FÖRTROENDE
FÖR
GALACTIC FEDERATION OF LIGHT?

Hej jag heter Jonas Philipson och är en sökare med mål att hitta hem, vem är jag igentligen, varifrån kommer jag igentligen och vart är jag igentligen på väg.

Jag dyker lite djupare för varje dag, varje timme som passerar i mina erfarenheter att finna mig själv.

Min bakgrund är att jag är meditationslärare, healinglärare, coach mentor, älskar internet och är på väg att bli fri.


För drygt ett år sedan genomförda jag en distans healing utbildning för en amerikansk andlig lärare Dave Cowan och som tack för vår samvaro satte han mig på Galactic Federation Of Light, som jag kände till men inte dykt tillräkligt djupt in i tidigare.

Sedan 1 maj 2012 tittar jag på alla deras youtube meddelanden och har aldrig tidigare fått så mycket kunskap, insikt och vägledning dagligen i hela mitt liv. Tack Dave det kom precis när jag behövde det som mest.

Varför TROR vi inte på fullt allvar på det som nu händer med oss, vår Moder Jord och vår förvandling från 3D till 5D?
 
Vad är det som vi inte tror på?
 
Vad är skillnaden när vi tror?
 

Varför inte vi vet, vad vi inte vet, att vi inte vet?

Sanningen skall göra oss fria!

Kärleken kommer att göra oss fria!

Det Gudomliga Medvetandet kommer göra oss fria!

Allt detta har vi kanske hört många gånger i våra liv.

Vi är i detta tillsammans ... Vi är alla en ... och vi är den där ...
 
Jag vill inspirera dig att skapa och öka ditt förtroende för den Galaktiska Federationen av Ljus med sina fria budskap om total visdom, kunskap och praktisk vägledning om vilka vi egentligen är, varifrån vi kommer och vart vi nu välja vår uppstigning för oss alla på hela planeten.

Detta är en oändlig gåva från våra bröder och systrar till oss alla.

Jag förstår om Du inte tror det och det jag här kommer att ta upp.

En vänlig vädjan till dig att ta detta seriöst - öppna ditt hjärta.

Jag skriver inte för att övertyga dig om något annat än att informera dig om hur du kan informera dig om dig själv med hjälp av dig själv dagligen via din smartphone, I-pad eller dator i din egen bekvämlighet.

Galactic Federation of Light vägleder oss att uppleva, förstå och känna den enorma förändringen, omvandlingen och uppstigning som nu sker samtidigt som du läser detta, för oss alla människor, Moder Jord, vårt solsystem, vår galax, hela vårt universum och bortom.

Du är din egen herre.

Du har bestämt dig för att vara här vid denna tidpunkt i historien med Moder Jord som är en stor gudomlig varelse som redan har stigit upp till 5D på insidan.

Nu vill hon hjälpa oss att tillsammans med den Galaktiska Federationen av Ljus på vår himmelsfärd som pågår just nu. Det är en oundviklig förändring som har varit under uppbyggnad i över 13 000 år.

Varför inte vi vet?

Eftersom vi har blivit lurade, förda bakom ljuset de senaste 13 000 åren. Nu finns all sanning tillgänglig för oss alla att ta del av - det är inte ett skämt - det här är allvarliga saker om vår egen uppstigning och vakna upp till en helt ny verklighet bortom separation, dualitet, krig, som nu omvandlas i fred, harmoni, lycka och total välfärd för oss alla.

Det är för dig att bestämma dig om du vill tro nu eller senare. Valet är ditt om detta är sant eller inte.

Ditt hjärta känner vad som är sant eller inte, inte ditt sinne.

"Den ultimata okunnighet är förkastandet av något du inte vet någonting om och dessutom vägrar att undersöka". - Dr Wayne Dyer

Vilken typ av liv vill vi leva?

Ett liv i dualitet / separation. Ett separations centrerat samhälle eller ett enhets centrerat samhälle?

Ett sinne centrerat sätt att leva eller ett medvetande centrerad sätt att leva, ett rädsl0 baserat eller kärleks baserat liv?

Detta är en möjlighet du kan ta fullt ansvar för och ta reda på hur denna omvandling sker just nu.

Antingen vi vaknar 6 på morgonen eller vid lunchtid för att se och uppleva solen. Solen är det oavsett om vi tror det eller inte. Detta sker oavsett, men när vi vaknar tidigt då vi är medvetna om vad som sker mitt framför våra ögon.

Vi skapar från vårt egna medvetandetillstånd. Antingen skapar vi upplevelser som skapar dualitet och separation eller så skapar vi upplevelser av ljus och kärlek?

Låt oss stå i ren medvetenhet i den gudomliga källan.

Varför skulle du tro mig, kan du säga? Hur kan du veta? Varför ska jag lita på denna information från den Galaktiska Federationen av Ljus?

Mitt svar skulle vara - känna med hjärtat!

Ditt sinne kommer misstro, ifrågasätta, analysera och skilja dig från ditt hjärta och guida dig någon annanstans.

Fråga ditt hjärta, din kropp, hur känns det just nu?
· Lita på din hjärta
· Lita på dig själv
· Gör din due diligence
· Lyssna på informationen från den Galaktiska Federationen av Ljus som jag passerar på till dig

Min bakgrund är att jag har utbildat som en andlig lärare. En lärare i medvetandeutveckling och meditation, samt Universell Vit Tids Healing.

Jag har varit med många olika andliga lärare under de senaste 40 åren som har gett mig erfarenhet och kunskap att välja vad som är mest nödvändigt för mig just nu.

Nu är det dags för denna enorma omvandling av Moder Jord på grund av den totala distruction som pågår av hela planeten, samhället, politiken, ekonomin, vetenskapen, krig och mycket annat.

Därför denna tid nya och gamla uppgifter, kunskap och visdom från våra bröder och systrar i vår galax är nu här för att hjälpa oss att lära oss att rädda oss själva med hjälp av oss själva tillsammans med deras vägledning.

Det finns en enorm mängd aktiviteter som pågår ovanför och runt om i världen när du läser detta.

Det är mer än 2 miljoner rymdskepp som kretsar runt vår kära Moder Jord skydda, utbilda och kanalisera ner till oss 24/7.

För dig som vill ta reda på om du vill öka ditt förtroende för denna information och vill bli inbjuden att lyssna på våra bröder och systrar från den Galaktiska Federationen av Ljus så svara du på detta mail.

Mina Indspirationsmail innehåller
 • Min youtube lista och separata meddelanden via Mail
 • Min Facebook-grupp - Skapa förtroende för Galactic Federation Of Light http://www.facebook.com/groups/370769933037732/
 • Inbjudningar till din smartphone. Ladda ner gratis app - WhatsApp och anslut din WhatsApp med min mobil 0705-979500
 • Inbjudan till Skype. Min skypenamn är jonasphilipson
 • Jag också värd för webinarier för oss att samverka och lyssna tillsammans för mer information
Jag har fram till nu lyssnat på mer än 1300 meddelanden från den Galaktiska Federationen av Ljus sedan 2010.

Smartaste är att använda din smartphone för att lyssna på dessa meddelanden, eftersom du kan göra det när som helst var du än är. Väntar på bussen, tunnelbanan, kör din bil eller tåg, promenader, laga mat etc.

Viktigt är att du lyssnar på så många meddelanden som möjligt, så att du känner och förstår helheten av deras visdom, som täcker varför, hur, vad, när, om vilka vi är, varifrån vi kommer och vart vi nu transformeras till om vi väljer så.

Här är några exempel för att öppna ögonen för denna nya verklighet som manifesterar sig framför våra ögon.
 • Din och vår uppstignings process i detalj
 • Den dolda agendan, som är styrd av kabalen sedan 900 000 år
 • Hur vi har blivit lurade om pengar, regeringar, politik, vetenskap, astronomi, fri energi, obegränsad livsmedelsförsörjning, läkemedelsindustrin, banksektorn, militär, polis, religion, rymdprogram, underjordiska städer och mycket, mycket mer
 • Beskrivningen av kabalen globala förljugenhet
 • Första kontakten
 • Flytta till Inre Jorden (de flesta planeter är ihålliga)
 • Omvandling från 3D till 5D enhetsmedvetande
Dessa meddelanden skickas av Uppstigna Mästare, änglar etc., några av dem är Saul, SaLuSa, Jesus / Sananda, St Germain, ärkeängeln Mikael och många fler.

De kanaliseras ned av auktoriserade kanaliserare som Sheldan Nidle, Ron Head, John Smallman, Wes Annac och många fler som skriver ner det, spela det med en datorröst och sedan lägga den på youtube för oss att ta del av gratis varje dag.

Jag har hittills lyssnat på mer än 1300 meddelanden sedan 2010.

Detta är min personliga rekommendation -
"Galactid Federation of Lights information av visdom, har kunskap och praktisk vägledning och har förändrat mitt liv i alla aspekter. Jag överdriver inte. Först och främst min kärlek till mig själv, min familj och allt som jag kommunicerar med. Jag vet mer vem jag är och vem de är, var de, och jag kommer från och var vi tillsammans är på väg. "Det handlar om villkorslös kärlek, resten är ett missförstånd"-Rikard Gustafsson.
Jag nu djupare förstå vad mitt ansvar ligger och ökar dag för dag. Jag älskar er alla "-. Jonas Philipson

Lita på dig själv!

Vi är i detta tillsammans.

Med Kärlek, Sanning och Frid!
Jonas Philipson

Vill du få löpande information som VERKLIGEN händer

GALACTIC DISCLOSURE där du får reda på vad som händer med våra Galaktiska Bröder & Systrar som berättar i sina kanalisering som tas emot av dem godkända kanaliserare. De berättar allt du inte vet men känner i hjärtat är sant.

GLOBAL DISCLOSURE här får du reda på allt det som media inte berättar om hur vår verklighet inte är vad vi tror att den är.