logo for personlig-utveckling-healing-meditation.com
leftimage for personlig-utveckling-healing-meditation.com

LIVSVATTEN
RENT KLART JONISERAT VATTEN
SOM DU DAGLIGEN DRICKER
DIREKT UR DIN KRAN

Drick Ditt Livs-Vatten Varje Dag
 


 livs-vattens_16_viktiga_fordelar

Livs-Vatten
16 Viktiga

Fördelar Du Kan Läsa Om Innan Du Också Köper Ditt Vatten-Behandlings-System
Så Att Du Dagligen Kan Dricka Klart Rent Joniserat
LivsvattenLäs om de smarta och viktiga fördelarna med joniserade vatten som du kan dricka varje dag hemma och på arbetet - Drick Du Också Ditt Livsvatten!

Myten om kangenvatten - Vad gäller igentligen? 


2 videos om joniserat vatten från Livsvatten!

Kontakta mig för att se över mitt Vatten-Behandlings-System, se punkt 21!
LivsVatten

1. Livsvatten - joniserat vatten - en kraftfull antioxidant - förmodligen den kraftigaste!!


Skador från fria radikaler orsakar sjukdomar och föråldring i oss. Antioxidanter skapar skydd mot sjukdomar, föråldring och cancerväxt genom att neutralisera dessa fria radikaler. Eftersom joniserat vatten är en flytande antioxidant, är den mycket lättupptaglig av kroppen.

Livs-vattens joniserade vatten kan hjälpa att ta bort skadliga syror och toxiner som byggts upp i dina celler och hjälper din kropp att bekämpa åldrandeprocessen.

Tänk er att ha förmågan att ta vanligt kranvatten och förvandla det till en antioxidant, som hämmar åldrandeprocessen. Detta sker faktiskt då Livs-Vattens vatten hämmar åldrandeprocessen genom att motverka positiva joner eller ORP (Oxidation Reduktions Potential) värde som fås från luft, vatten- och matintag. Joniserat vatten förnyar oss i grunden på cellulär nivå. Inget annat system kan erbjuda dig ett vatten av detta slag.

Jämför detta vatten med andra antioxidanter:
  • Färskpressad Vetegräsjuice har ett ORP tal på - 70 mV.
  • Färskpressad apelsinjuice har en negativ ORP värde av ca -250 mv.
  • Livs-Vattens vatten har mätts där ORP värdet varit -818 mV!! 
Vidare går det åt mer energi i kroppen att hantera juicen medans vattnet kräver minimal hantering av kroppen. Även om vi bara kan dricka några glas färsk apelsinjuice på en dag, kan man dricka hur mycket joniserat vattnet som helst under en dag.

En intressant jämförelse mellan antioxidanter i allmänhet är molekylvikten. I kemins värld mäts vikt i Daltons och inte i gram eller kilo. Molekylvikt mäts främst av vikten av en enda molekyl och är avgörande för att en substans förmåga att passera genom blod-hjärnbarriären. Denna barriär är mycket tätt sammanfogade kapillärväggar i hjärnans blodkärl som minskar tillgängligheten för vissa substanser i blodet från att komma åt hjärnvävnaden. Blod-hjärnbarriären förhindrar bland annat blodceller från att tränga in i hjärnan (t ex vita blodkroppar ), mikroorganismer och läkemedel. I själva verket visar det sig att endast molekyler som har en molekylvikt mindre än 500 dalton sätt kan ta sig igenom blod-hjärnbarriären.

Den molekylvikt på antioxidanter via mat eller dryck varierar men brukar vara mycket hög. Till exempel de molekylära väga på ett av de mest välkända antioxidanter som finns, E-vitamin, är cirka 473. Omvänt har vatten en molekylvikt på cirka 18. Detta illustrerar att detta vatten med sin antioxidanta potentialen har mycket högre förmåga att att tränga igenom och neutralisera fria radikaler i detta område är mycket mer genomgripande än E-vitamin. Det tyder också på att upptagningsförmågan och effektiviteten skulle vara mycket bättre.

Jakten på antioxidanter är stor nuförtiden och vi har fått information som visar att det råder lite missförstånd om hur antioxidanter mäts i den sk ORAC skalan och fungerar i kroppen.

2 videos om joniserat vatten från Livsvatten!


LivsVatten

2. Livsvatten - joniserat vatten som tillför kroppen indirekt mer syre!


Den andra antioxidanta kvaliteten i joniserat vattnet är hydroxyljoner. Detta är syremolekyler med en extra elektron knuten till sig som är lika med alla antioxidanter som finns i vitaminerna A, C och E. Hydroxyljonerna rensar mot fria radikaler, som är instabila syremolekyler som skadar oss.

När antioxidanter och fria radikaler har neutraliserat varandra, och pHbalansen återställs med detta vatten blir resultatet att kroppen förses med massor av syre. Detta sker då det finns mer syre i en basisk miljö till skillnad mot en sur miljö.

Syre är ett av dom mest förbrukade näringsämnena i kroppen på grund av vår kost och syrebristen i jordens miljö idag. Syret förstör cancerceller liksom bakterier och virus som invaderar kroppen. Cancerceller är en form av celler med syrebrist, vilket Otto Warburg visade redan 1931 och fick Nobelpriset för. Syret transporterar bort surt avfall från bl.a vävnader i kroppen. Syre är livsviktigt för människors hälsa, kanske vårt viktigaste näringsämne. Därför hjälper detta vatten till att avgifta din kropp och celler på ett enkelt och säkert sätt.


Kontakta mig för att se över mitt Vatten-Behandlings-System, se punkt 21!LivsVatten

3. Livsvatten - joniserat vatten, har unika egenskaper som förebygger hälsa!

Alla unika egenskaper du kommer läsa om förebygger, hjälper, balanserar och skyddar kroppen helt annat sätt än vad vanligt vatten eller flasvatten. Dessa egenskaper kan hjälpa din kropp att läka snabbare och förbli frisk. I själva verket är joniserat vatten ett stöd för kroppen i sin elektriska och termiska ledningsförmåga. Detta innebär att det kan vara lättare för kroppen och hjärnan att kommunicera och reparera kroppen naturligt. Att dricka ett glas starkt joniserad vatten som första saken på morgonen hjälper dig dessutom att på ett naturligt sätt vakna upp piggare.


Kontakta mig för att se över mitt Vatten-Behandlings-System, se punkt 21!
LivsVatten

4. Skapa basisk balans i kroppen!

Den mänskliga kroppens pH tenderar att bli surt på grund av vår kosthållning bestående av mat som är lagad, pastöriserad eller via beredda livsmedel. Läsk och kaffe är starkt försurande men dessutom uttorkande, vilket skapar en sur miljö i kroppen, idealisk för sjukdomar att gro i. Många människor är utorkade i cellerna bl.a beroende på att det går ca. dubbel mängd vätska man druckit för att forsla ut surhet, gifter mm i den läsk och kaffe man stoppar i sig. Detta sura och uttorkade tillstånd skapar en idealisk miljö i vår kropp för sjukdomar att utvecklas.

Ett bevis på hur kroppen hanterar surt avfall är när ackumulerat surt avfall flyter i blodströmmen som urinsyrekristaller. Dessa kristaller är mycket stora i storlek och fastnar i vävnader och orsakar gikt hos människor. Eftersom det högt alkaliska joniserade vattnet löser ackumulerat surt avfall återgår kroppen till en normal balans med basiska reservdepåer och gikten avtar. Att hålla sig basisk är första steget i försvaret i kampen mot många ohälsotillstånd. Läs här om du vill få grundläggande kunskaper vad som händer i kroppen vid försurning.

2 videos om joniserat vatten från Livsvatten!

Kontakta mig för att se över mitt Vatten-Behandlings-System, se punkt 21!
LivsVatten

5. Vatten är rent och tillför mineraler på ett naturligt sätt till din kropp!


Livsvattens Biostonefilter avlägsnar, gifter, föroreningar och upp till 99,9 % av alla bakterier och virus från ditt kranvatten för att ge dig ett säkert och hälsosamt vatten. Att det sedan tillför kalcium och magnesium via filtret är en stor bonus som säkerställer att du får rätt mineraltillförsel i din kropp.


LivsVatten

6. Livsvatten - joniserat vatten - mycket gott att dricka!

På grund av sin renhet och mineralbalans smakar Livsvattens joniserade vatten godare än många andra vatten, inklusive dyrt buteljerat vatten.


LivsVatten

7. Livsvatten - joniserat vatten är upp till sex gånger mer fuktande än konventionellt vatten!


Vatten är en av de viktigaste beståndsdelarna i kroppen, vilket består av ca 70% vatten. Joniserat vatten skiljer sig mycket från vanligt vatten. Det beror på att storleken och formen på vattenmolekylkedjan är mindre i storlek och förändringen i formen till hexagonal form, som gör att vattenkedjan kan passera till våra vävnader lättare. En av dom främsta orsakerna till sjukdom är kronisk cellulär uttorkning, ett tillstånd som gör att kroppens celler befinner sig i ett kontinuerligt tillstånd av svaghet och försvar. Genom att dricka Livs-Vattens joniserade vatten hjälper man medvetet att motverka detta tillstånd.

LivsVatten

8. Livsvatten - joniserat vatten är utrensande och en överlägsen återfuktare!


Detta beror på den mindre storleken och formen av det joniserade vattnets molekylgruppskedja. Detta vatten kan passera genom kroppens vävnader mycket lättare och driva ut gifter och surt avfall mycket effektivt. Livsvattens vattenjoinisatorer från Jupiter Science har flera olika i styrkor av basiskhet så att människor kan avgifta sig själva enkelt genom att börja dricka det milda joniserade vattnet och långsamt öka till starkare vatten allt eftersom dom vänjer sig till det.

Tungmetaller och gifter har svårt att frigöras i kroppen om man är försurad då kroppen inte kan hantera dom medans om man är basisk frigörs tungmetallerna av kroppen automatiskt och går ut via njurarna. Detta har visats ske om man använder joniserat Livsvatten med  en FIR Bastu (Far Infrared Radiation). Då svettas man ut föroreningar och tungmetaller snabbare.
 
2 videos om joniserat vatten från Livsvatten!


LivsVatten

9. Mineraler som är joniserade är mer biotillgängliga!


Detta vatten kommer att hjälpa din kropp att absorbera ca 30 % mer näringsämnen än kranvatten och buteljerat vatten. Detta innebär att kroppen absorberar mineralerna mer effektivt och utnyttja dom där de behövs i hela kroppen. Ju mindre vattenmolekylkedja vattnet har bidrar denna till att stödjer den enzymatiska nedbrytningen av mat och gör det lättare för kroppen att smälta mat och absorbera näringsämnena i maten. Den joniserar mineralämnena i din mat vilket bidrar till att göra dem biotillgängliga. Undersökningar av kycklingar visar att de som drack joiniserat vatten vägde mer än kycklingar som drack vanligt vatten.


LivsVatten

10. Livsvatten - joniserat vatten förbättrar smaken i mat och dryck!

Joiniserat vatten har en annan kemi än vanligt vatten och hjälper på så sätt till att framhäva maten du äter dess smak och höjer smaken på mat, kaffe, te och juice då basiskhet har en upplösande förmåga och den då naturligt löser upp surheten i dem.


Kontakta mig för att se över mitt Vatten-Behandlings-System, se punkt 21!


LivsVatten
 
11. Livsvatten - joniserat surt vatten är bra för huden (inklusive hårbotten)!

Tester visar att människor med hudproblem har fått mycket hjälp av joniserat vatten. Detta vatten har använts på sjukhus i 25 år i Japan och Korea och hjälper mot många hudproblem. Genom att använda surt joiniserat vatten från Livsvatten regelbundet skapas en möjlighet till läkning av huden pga. En sammandragande effekt som det sura vattnet har som stramar åt huden och ta bort rynkor, utan att det används kemikalier eller att kemisk avfall går in och andra hudskador. Det förbättrar hår och hud problem av alla slag, inklusive fotsvampar, skärsår men även allvarliga sår. Det tar bort kliandet från myggbett och hjälper att få ut t.ex. gaddar från insektbett. Tvivlar du fortfarande kan du gå in och läsa vad våra användare berättar här!


LivsVatten

12. Livsvatten - kommer från den bästa tillverkaren!


Livsvattens joniseringsmaskiner
kommer från Jupiter Science, det företag som tillverkar mest joniseringsmaskiner i världen. Med sin 25 åriga erfarenhet, sin överlägsna teknologi med över 20 patent ger vi dig ett tryggt val där den beräknade livslängden för enheten är 20 år eller mer. Vi har redan gjort misstaget att köpa maskiner från kina. Dom höll inte vad dom lovade.

Livsvatten Behandlings System Aquarius & Orion

2 videos om joniserat vatten från Livsvatten!


LivsVatten

13. Modern forskning har bevisat att joniserat vatten är hälsobringande!


Många vetenskapliga studier har visat att joniserat vatten har en hälsobringande förmåga. Om du inte har läst i våra vetenskapliga rapporter kan du göra det nu.  Många av rapporterna fastslår att joniserat vatten har stora hälsofördelar, både det joniserade sura vattnet och det joniserade basiska vattnet.

LivsVatten

14. Joiniserat vatten är steriliserande!

Vid sin starkaste nivå (pH 2,6-3) dödar joniserat surt vatten 99 % av de flesta bakterier vid kontakt (undersökningar söm gjorts nyligen av bl.a. Sanyo bekräftar detta fenomen. Det måste kännas tryggt att veta att bakterierna dör utan att några kemikalier används!


15. Joniserat vatten är billigt!

Livsvattens joniserade vatten kostare en bråkdel mot vad buteljerat vatten eller källvatten kostar att köpa. Räkna på att detta är en hälsoinvestering för hela familjen/kontoret i över 20 år så inser du att det är det är det bästa billigaste alternativet Vi har räknat ut att ett glas fyllt av miljontals antioxidanter kostar ca 5 öre/st.

LivsVatten

16. Livsvatten - joniserat vatten är miljövänligt!

Vårat vatten skonar din hälsa men det skonar också miljön då du använder dig av kranvatten som ursprungsvatten för joniseringen. Visste du att antalet vattenflaskor som såldes i USA år 2002 uppgick till otroliga 15 miljarder st! Och att endast 12 % av dessa returnerades. Resten ligger och skräpar i naturen eller på en soptipp. För att förså allvaret i allt detta citerar vi huvudforskaren på CRI (Container Recycling Institute) Jenny Gitlitz: "
"Hade dom 1,45 miljarder kg av PET-flaskor som gick till spillo under 2002 ha återanvänts, säger hon," hade uppskattningsvis 6,2 miljoner fat råolja kunnat sparats och över en miljon ton i utsläpp av växthusgaser skulle kunna ha undvikits."
 
  • Förbättra Ditt Vatten - Förbättra Din Hälsa - Skona Naturen.
  • Förändrar Du Hela Ditt Liv!
  • Hela Hela Livet Hela Tiden!

LivsVatten

2 videos om joniserat vatten från Livsvatten!

Kontakta mig för att se över mitt Vatten-Behandlings-System, se sista punkten!

Gå Från Livs-Vatten Till Startsidan

Lära Mer!


footer for page