logo for personlig-utveckling-healing-meditation.com
leftimage for personlig-utveckling-healing-meditation.com

MMS
MIRACLE MINERAL SOLUTION
AVGIFTAR DETOXAR
DIN KROPP
ENKELT, SNABBT OCH GENOMGRIPANDE
OCH
KAN BLI DEN MEST KRAFTFULLA HEALER FÖR DINA SJUKDOMAR
SOM NÅGONSIN KÄNTS TILL

 
MMS Miracle Mineral Solution

MMS Miracle Mineral Solution Hjälper Dig Att Avgifta och Detoxa Dina Obalanser I Kroppen Enkelt, Snabbt och Direkt Som Återskapar Din Hälsa.

Jag har nu under flera år använt MMS för att rena mig själv från alla olika gifter i min kropp såsom parasiter, svampar etc.

Jag kan inte hålla mig från att sprida denna info! En otrolig reningsprocess som jag aldrig varit med om förut! Ni som känner mig vet hur många sätt jag har prövat och min väg tillbaka från en alternativ prostata cancer och alzheimer diagnos! Min renings resa började med när jag träffade Christina, som har gjort ca 15 tarmsköljningar på mig! Tack Älskade Christina! Jag önskar verkligen att många skall få möjligheten att träffa dig och få erfara din 3-Timmars-Tarmsköljning.


Titta gärma på dessa videos och begrunda själv vad du kan göra för att förbättra din hälsa!

Titta på denna 3 min film om MMS och Jim Humble med den mest fantastiska musik! Jag bara gråter när jag får uppleva dessa sanningar som kan rädda så många av oss! MMS tar bort alla sjukdomsframkallande organismer från kroppen. en enkel och stabiliserande natrium klorit. När denna kommer in i kroppen, blir det den mest kraftfulla healer av sjukdomar som vi någonsin känt till! Kram Jonas

Uppfinnarens Jim Humble´s egen websida där du kan ladda ner och läsa om hans otroliga beskrivning och berättelse hur allt startade, hur han upptäckte och utvecklades, en underbar läsning!

Inspirerande berättelser av användare runt världen!

Här ser du hur man blandar sin dagliga dos av MMS!

Här kan du beställa din egen MMS på
Min Vän Bobs MMS Websida På Svenska - Här Hittar Du Den Mest Viktiga Information Om MMS, Inklusive Läkemedelsverkets Försök Att Stoppa MMS I Sverige!

MMS Miracle Mineral SolutionLivet Lever Oss!

Jag Önskar Dig Gudomlig Hälsa Och Lycka!

Jonas

Jonas Philipson Spiritual Teacher For Development Of Consciousness

footer for page