logo for personlig-utveckling-healing-meditation.com
leftimage for personlig-utveckling-healing-meditation.com

DIN
PERSONLIGA TRÄNARE
PERSONAL TRAINER
PETE SCHUMANN
DJURSHOLM

Pete Schumann Personlig Tränare Personal Trainer

Välkommen Till

Personliga Tränings Studio
För Holistisk Träning & Hälsa
Med
Din Personliga Tränare
Pete Schumann
i Djursholm, Norevägen 9

Pete håller en GRATIS introduktion i sin nya
TRÄNINGS STUDIO


Du ringer Pete Schumann direkt 0706-787664!

Pete Schumann Tränar Helen Wellton

Jag valde att träna med Pete pga av hans Holistiska Tränings Metoder.

2007 lade Pete till i sitt Holistiska Träningssätt Redcord, för att träna kroppen att bli än mer subtil och stabil, Redcord Träningsmetod med guidning av Pete som gav mig omedelbara resultat i en mångårig ond axel samtidigt med en stabilisering av alla kroppens små och stora muskler!

Tack Pete för att du hjälpt mig få en ny relation till min kropp, din kärlek, ditt tålamod och din ödmjukhet inför din holistiska uppgift som du tagit på dig!"
Jonas Philipson, 62 år, Holo-Preneur, Net-Preneur, Entre-Preneur

Pete & jag tillsamman med min bror Göra öppnar nu pga av mina goda erfarenheter tillsammans med Pete Schumann PERSONAL TRAINING STUDIO FOR HOLISTIC TRAINING & HEALTH i Villa Holistic Norevägen 9 i Djursholm from aug 2012! Pete kommer som start träna 2 dagar i veckan.

Du anmäler ditt intresse ring Pete Schumann direkt 0706-787664!

För att introducera hela idén med Studion kommer Pete att hålla ett par föredrag och demonstrationer ca 1-2 timmar hur hans träning går till i Studion. ring Pete så får du en inbjudan 0706-787664! Pete förstår svenska men talar helst engelska.

Pete Schumann erbjuder i träningen en specialiserad service för optimerad hälsa och välbefinnande, oavsett din ålder och dina förutsättningar! Pete hjälper dig att hitta Din holistiska väg till din hälsa i ditt liv. En balans mellan kropp, själ och psyke. Petes helhetssyn kombinerar korrigerande träning, högpresterande kondition med näringsanalys och livsstilscoaching. Pete kan hjälpa dig att uppnå dina personliga mål vad gäller styrka och livsstil. Pete är själv meditatör tränad av mig Jonas Philipson, healer, redcord trainar, Check Practioner level 1, näringsanalytiker och livsstilscoach.

PERSONAL TRANING STUDIO FOR HOLISTIC TRAINING & HEALTH finns i Djursholm Norevägen 9. Studion är utrustad med Redcord som är designad för att tillgodose dina behov. Studion, 
ligger i ett lugnt grönt område i Djursholm.

Du behandlas som en helhet. Pete tar hänsyn till dina fysiska, psykiska, emotionella och andliga behov. Pete erbjuder dig sitt lyssnande, sin förståelse, sina utbildningar, sina erfarenheter, sitt tålamod och framförallt sin kärlek.

Din investering i dig själv och träning är 900 skr per timme!
5 ggr   900 skr per gång
10 ggr  800 skr per gång
20 ggr  600 skr per gång

Plats/Adress;
Djursholm Norevägen 9 ingång direkt från trädgården!

Du anmäler ditt intresse ring Pete Schumann direkt 0706-787664!

Några av Petes kunder berättar:

”Jag har varit fysiskt aktiv i hela mitt liv. Jag har prövat många träningsformer. För första gången känner jag mig integrerad med min kropp tack vare denna nya träning. En fantastisk känsla! Jag gillar också den privata personliga atmosfären i gymet där det högst är två per gång som tränar samtidigt.
Lousie Erhenborg, 43  


”Diagnos; Artros i halskotorna, domningar i armarna.
Symton; Vaknade ungefär varannan timme under natten av domningarna. Ont i ryggen. Jag kände det som ganska tröstlöst, inget hopp om förbättring och denna ständiga trötthet.
Och nu? Pete har tagit fram en speciell träning med övningar just för mitt tillstånd. Övningarna har verkat nästan betydelselösa eftersom det handlat om subtila förändringar som påverkat min hållning och hur mycket som fördelar sig i nacken.
Förändringen har varit dramatisk! Tillståndet är detsamma men symtomen är nästan borta. Jag är både häpen och djupt tacksam.”
Karin


”Jag har varit fysiskt aktiv i hela mitt liv. Jag har prövat många träningsformer. För första gången känner jag mig integrerad med min kropp tack vare denna nya träning. En fantastisk känsla! Jag gillar också den privata personliga atmosfären i gymet där det högst är två per gång som tränar samtidigt.
Lousie Erhenborg, 43


"Genom rekommendation fick jag kontakt med Pete Schumann/Think Strong. Hans vänlighet, kunnande och entusiasm inspirerar mig otroligt. Trots mitt aktiva liv kände jag för 6 år sedan, vid fyllda 50, att
kroppen inte riktigt hängde med som förr. Jag hade också nack- och
rygg-problem av allt arbete framför datorn. Med den träning och
instruktion som Pete Schumman ger - också mentalt, samt hans information om kost/hälsa etc. har jag blivit starkare, smidigare och friskare än vid 40-45. Jag kan nu också träna mycket på egen hand och allt detta sammantaget ger mig en mycket bättre livskvalitet.
Som någon sagt - De som inte tränar och sköter om sin kropp är också människor, fast inte lika länge. Tänkvärd ord tycker jag.
Dan Ahlquist, Art Director och elit-bowlare


”Träning i grupp eller egen regi kan aldrig jämföras med vad en personlig tränare kan tillföra genom konstant anpassning och noggrann uppföljning av alla detaljerna i övningarna. Jag började hos Pete Schumann för 5 år sedan och kommer ej att sluta så länge jag kan gå och stå. Det är dyrt men värt varenda krona.”
Johan Söderberg, 82 år


”Träning är mycket en fråga om balans för mig. Balansen inuti kroppen, i träningen  och vad jag äter. Jag känner mig mer balanserad och fokuserad nu både till det inre och till det yttre. Jag finner det i min träning med Pete och det får mig att fortsätta år efter år. Jag har tränat med honom i snart 7 år.”
Thomas Erseus


“Efter en svår skilsmässa gick jag upp i vikt och mådde psykiskt dåligt. Jag stressade till gymet och tränade aerobics och styrketräning i flera år och försökte göra allt “rätt”. Jag åt ”lättprodukter” ibland och ofta bara sallader till lunch men inget hjälpte. Jag blev inte smalare och magen svällde ofta upp efter maten. Efter att ha genomgått Lifestyle test & Metabolic Typing så lärde jag mig otroligt mycket om hur just min kropp fungerar. Jag började träna på ett helt nytt sätt med bollar och lösa vikter. Min stress har minskat betydligt. Jag har gått ner 8 kilo och vet hur jag ska hålla vikten. Istället för att bli trött efter maten jag blir piggare nu för jag har lärt mig att äta rätt. Vilken skillnad! “.
Christine Steinkamp, 44 år


Om att börja träna – och att fortsätta!
"Jag har varit ”periodare” nästan i hela mitt liv! Tills jag började på Think Strong. Träningsformen är den första och enda som jag troget och envist hållit fast vid. Innan dess köpte jag terminskort på diverse aktiviteter, joggade i motionsspår, gick på aerobics, prövade step-up och styrketräning i mer allmän form men efter en termin eller så blev det lite si och så med närvaron och när man väl börja ”slarva” blev det helt plötsligt inte så intressant att köpa nytt terminskort.
Med Pete Schumann har jag tränat regelbundet 2-3 gånger per vecka i snart 8 år tror jag, och det har varit värt varenda öre. Jag har blivit starkare, smidigare och mer nöjd med min kropp, inte bara tillfälligt utan bestående. Jag märker tydligt att jag mår bra av träningen och i och med att det är förhållandevis ”dyrt” så slarvar man INTE.
Det jag också uppskattar är att alltid få råd och tips som är anpassade efter just mig, och även varierade träningsprogram. Det är en positiv och trivsam atmosfär i gymmet och det finns alltid möjlighet att ta del av det senaste inom träning, kost och hälsa. Jag rekommenderar gärna Think Strong, Peter och hans medarbetare.
Anna Lundén Ellow

Du anmäler ditt intresse ring Pete Schumann direkt 0706-787664!

Välkommen Önskar

Pete Schumann, Jonas Philipson & Göran Philipson

Gå Från Personlig Träning till Startsidan!

Lär Mer!

footer for page