logo for personlig-utveckling-healing-meditation.com
leftimage for personlig-utveckling-healing-meditation.com

RESULTAT
AV
HEALING


Healing Resultat
Från Våra Kursdeltagare
Distans-Utbildningar
Och
På Vår Kursgård I
Universell Vit Tids Healing

_______________________________________________________

KURS 4 UNIVERSELL VIT TIDS HEALING

Ann Mari Olsen Universell Vit Tids Healer

Ann Mari Olsen 

Utvärdering av UTVH 4 med Jonas Philipson och Christina Weldero 2005-07-25/31

Om kurslärarna och person:

Kära Christina och Käre JonasJag vet inte hur jag bäst skall klara att uttrycka allt jag känner just nu efter avslutat kurs 4. Det är omöjligt att beskriva i ord. Jag känner att jag kommit HEM till er, - och HEM (universellt) TILLSAMMAN MED ER. Ni har ett stort hjärta som famnar allt och alla, och som ni förmår att förmedla – också i kursen.

Jag har hela tiden känt att det är mycket viktigt för er att få förmedla allt så det blir förstått. Ni ger också tid och rum till frågor, reflektioner och upplevelser. Och, - mycket viktigt för mig; ni ger svar. Eller; ni undersöker det ni är osäkra på/icke vet. Det är viktigt för mig att bli tagen på allvar, också på det sättet. Ni undervisar genom högläsning från powerpoint så vi själva också får läsa samtidigt. Vi får in det genom flera kanaler, vilket är helt optimalt känner jag . Vi får pröva alla övningar, och det ger en fin möjlighet till fördjupning i materialet. Hela tiden med anledning till frågor och dialog. Perfekt! Ni är där hela tiden och hjälper oss att samla alla lösa trådar. De är så viktigt! TACK FÖR ATT NI ÄR!

Om kursen: Kursen är en sammanhängande upptäcktsresa på det inre planet. Där vi i efterhand får tillit till egna kvaliteter och egna sätt att uppleva på. Jag lär mig att ta emot för att ge vidare. Jag lär mig att ta in all kärleksenergi från den minsta blomma – träd – naturen – elementer – solen – elvorna – guiderna – änglarna – mästarna – ALLTET…

De små försiktiga stegen fram – fram – upp – ut – upp – ut… Efterhand som vi går fram under kursen.

Jag lär mig att tona in på och lär mig tolka det jag ser, hör, känner etc och blir uppmuntrad till att vara kreativ. Jag blir med det starkt uppmärksam på att allt är oänderligt och allt är möjligt.

Jag lär mig att ha tillit till att sättet vi upplever på är riktigt och viktigt för den enskilde personen att vi är olika och att det skall vara så. Jag blir gjord uppmärksam på att jag har alla verktygen liggande klar omkring mig när jag t.ex. operar… och att Centralsolen tar hand om allt vi icke behöver bära med oss längre. Under vägen får jag tillit till att det verkligen sker!! Kunskapen om arbetsteknikerna gör att jag känner mig väl rustad till att ta fatt på de omöjliga tillsammans med guiderna, om jag skall uttrycka det så. Hjälpen är där, det är bara att be om det!

Jag har fått många ben att stå på.

Under meditationerna har jag fått många nya insikter jag också känner att jag har fått mycket kraft med mera visdom och insikt på det omedvetna planet, som jag senare skall ta fram och använda.

Summa sumarum – detta är det bästa jag har givit mig själv! Detta är det bästa jag kan utveckla och använda för att hjälpa! Channie har lagt upp allt på ett finurligt sätt med all kraft som ligger bakom… Men det viktigaste är här att lärarnas ämne till att lära ut, så det blir förstått från varje individs plattform och frekvens. Nu vill jag hem och öva!! Bruka allt kreativt på mig själv och andra.

TACK KÄRA CHANNIE, FÖR ALLT DU HAR GIVIT MIG! JAG VILL EFTER BÄSTA FÖRMÅGA PRÖVA ALLT FÖR ATT HJÄLPA.

Tack Ann Marie Olsen

Ytterligare en berättelse om sina erfarenheter några år senare av Ann Marie.

Kjære venner, og godt nytt år til dere også!

Jeg bruker kun mine egne teknikker når jeg arbeider. Det ble helt feil for meg å bruke teknikkene som jeg lærte på kursene. Men jeg bruker kunnskapene, -og selvfølgelig Kraften.

Det begynner snart å bli 7 år siden jeg tok kurs nr 1. Det er en himmelvid forskjell siden den gang!!Jeg kunne godt merke at jeg vokste etter hvert kurs som jeg gikk....-selv om jeg vokser hele tiden.

Jeg er blirr spesialist på følelser, og er nok alene om å arbeide som jeg gjør. Universet har gitt meg undervisning utenom Hvittidskursene, og jeg har blitt oppfordret til å gjøre alt på min egen måte.

Jeg ville ikke vært uten kunnskapene og Kraften! Det gir en ENORM styrke og slagkraft! Jeg har bare godt å si om det!

Hvis jeg skal si noe om kursene, så er det veldig stor forskjell på kvaliteten på hvert kurs, alt etter hvilke lærere osv.Jeg vil med det også si, at dere to er fantastiske, nettopp fordi dere rommer alt det andre også! Jeg har opplevd at lærere har oppført seg som helfrest og nærmest vært avvisende når det gjaldt å bruke andre ord på ting som vi snakket om. Det virket som om Hvittidshealingen var Den eneste og rette sannhet, og da ble det helt feil for meg. Bortsett fra det, er jeg bare glad for alt jeg har fått!

Jeg har bare positiv respons fra kundene. Jeg vet ikke om jeg kan fremheve noen spesiell, for alle er spesielle!.Det er vel kanskje de tre gangene jeg har fått lov til å bli brukt for å hente tilbake pasienter på intensiv-avdelinger, der de lå i koma på dødens terskel på grunn av infeksjoner som ingen kunne gjøre noe med. -Der de kom tilbake med stormskritt, og ingen kunne forklare hvorfor....

Jeg ønsker at dere får mange fine opplevelser på de indre og ytre plan i 2009!

Mange lyshilsener fra Ann Mari Olsen.

Boka Eller Få Mer Information!

Gå Från Kunders Resultat Tillbaka Till Hem!

Lär Mer!

_______________________________________________________

DISTANS-UTBILDNING UNIVERSELL VIT TIDS HEALING

Katarina Enroth Universell Vit Tids Healer

Katarina Enroth skriver om sina erfarenheter av att gått vår Distans-Utbildning en grundkurs Universell Vit Tids Healing.

"Mina upplevelse av distansutbildningen är att det finns inga gränser för energi.

Om det finns eventuella begränsningar att låta den flöda, tillåta sig känna den, så är det våra egna, för energin finns dig alltid tillgänglig.

Jag upplevde energin på olika ställen av min kropp och även tratten som formades på kronchakrat.

Jag kände när Jonas sammanlänkade med mig, då kom en mycket ren, fin och hög energi.

En fantastisk kärlek och upplevelse under hela min utbildning. Min lärare kändes både sann och lyhörd, lugn och jag kände mig förstådd, sedd under hela processen.

Det händer så mycket under den här tiden med din egen inre process. Sakta men säkert infinner sig ett lugn och en styrka av sannhet och kärlek och energin är dig alltid tillgänglig.

Kursens innehåll är spännande och innehåller djup kunskap och visdom. Ge dig själv tid att studera innehållet.

Det är en gåva att få vara mottagare av den Universella Vit Tids Healingen, det finns inga gränser vad du kan uppnå om du vågar öppna ditt hjärta, sinne, alltså din medvetenhet.

För mig var det en stor mening att jag just vid det här tillfället utbildade mig på Distans av Jonas.

Jag kan med mitt hjärta och vetskap rekomendera er att uppleva Tid och Rum när allt flyter samman och är en enhet.

Jag vill tacka min lärare Jonas Philipson.

Hjärtligen Katarina Enroth."

Boka Eller Få Mer Information!

Gå Från Kunders Resultat Tillbaka Till Hem!

Lär Mer!

_______________________________________________________

KURS 1-4 UNIVERSELL VIT TIDS HEALING

Katja Sokolan Universell Vit Tids Healer

Katja Solokan
18 år skriver om sina erfarenheter av att gått Universell Vit Tids Healing kurs 1-4 på vår kursgård.

"Jag vill tacka er alla, främst Jonas och Christina, som öppnat upp min väg på en underbar resa med Universell Vit Tids Healingen. Därefter måste jag uttrycka min tacksamhet och glädje till er alla fantastiska och begåvade vänner jag fått under kursernas gång.

Ni har alla dykt upp, en efter en, i den rätta tid som stundat er, medans andra funnits med mig sedan en längre tid tillbaka. Med er har jag fått uppleva allt från gränslös lycka till gråväder.

Det har varit ett oförglömligt äventyr att följa er alla genom den utveckling ni och jag har gått igenom. Tillsammans med Universell Vit Tids Healingen har vi trampat upp stigar och korsat ändlösa hav.

Utan mitt möte och arbete med er och Universell Vit Tids Healingen som källa, hade jag nog inte nått dessa vyer. Jag är därför oändligt tacksamm till er fantastiska själar och krafter, som givit mig sin stora kärlek och styrka att bemöta mig själv och den verklighet jag står inför.

Den Universella Vit Tids Healingen har sedan jag först kom i kontakt med dess healande, varit den starkaste och effektivaste healing metod jag stött på, och det beror på dess samklang med universums primära krafter.

Ger man sig hän till dess ljus, som är obeskrivlig, kommer dess kraft föra en till djup de flesta individer skulle behöva åratal eller mångtal inkarnationers strävan på sig att uppnå.

Med de insikter Universell Vit Tids Healingen vidrör oss med, kan sår av djupaste förtvivlan och tomrum fyllas av läkande insikt. Universell Vit Tids Healing ger mer än ljus och klarsynthet. Det är en obeskrivlig källa, med oändliga dimensioner, som ökar förståelse för den natur vi själva är av, nämligeh kärlek."

Tack Katja Solokan

Boka Eller Få Mer Information!

Gå Från Kunders Resultat Tillbaka Till Hem!

Lär Mer!
Interiör SOURCE Kursgård - Initieringsrum

_______________________________________________________

KURS 1-4 UNIVERSELL VIT TIDS HEALING

Tanja Strand
Utvärdering Av Min Utbildning i Universell Vit Tids Healing kurs 1-4 på vår kursgård

"Hur skall jag kunna beskriva det värdet denna kurs har haft och har för mig? Det krävs ett utomjordisk svar ;-) Jag har hittat den familj jag inte visste hatt jag letade efter. Jag har hittat kärnan i mig själv – som nu bara fortsätter växa till det ljus det är. Jag har hittat min TRO och TILLIT till ALLT! Och hela tiden detta tillsammans med min nya (och min gamla, som jag stadig involverar i detta) familj.

Det har gått gradvis, sakta men säkert – så som jag har behövt. Jag tror inte jag skulle klarat av att rensa på samma sätt som Ylva. Minnena sitter så starkt i min kropp, jag kan inte och har inte velat, uppleva det ensamt. Jag har behövt den trygghet som jag har upplevt på kurserna, för att våga låta minnena komma. Genom att se andra vara ärliga i sin känsla har jag själv vågat. För varje minne som har rensas i min kropp, för varje tår jag stryker undan från mina vänners kind – blir min ödmjukhet inför Alltet, Livet och Mig själv, större. Varje varmt ord människor runt mig använder om andra människor, värmer mig. Varje illa ord har förut gjort även mig illa, men nu har jag lärt mig (och jobbar fortsatt hårt på) att skydda mig, så att jag istället för att ta till mig smärtan bara kan observera vad denna kan göra med en människa och lägga in Kärlek och Ljus istället. Jag kan uppleva smärtan från Moder Jord i min kropp, men nu vet jag vad det handlar om. Att se och förstå vad som händer gör det hela så mycket enklare.

Jag vill leva igen. Jag är kär i Moder Jord. Jag längtar utan stress till att komma ut och hem, men ju mer jag får vara nära Alltet och ju närmare jag kommer att få uppleva mer av Helheten, jo roligare är det att vara på Jorden. Jag var på väg att lämna livet här, jag var redan halvvägs borta. Men hur fantastisk underbar vacker är inte jorden? Universell Vit Tids Healing har hjälpt mig vakna inför detta. Jag ser människors möjligheter igen, inte bara den ytliga påverkan som har skapat våra masker.

Jag har alltid drömt om att kunna lägga min hand på någon, titta på någon, prata till någon ... och de skulle bli friska. Jag har gärna viljat hjälpa men inte hittat rätt verktyg – inte på ett sätt som inte drar ur min egen energi. Nu kan jag samla all kärlek jag bär på med den Universella Kärlekens Kraft och mitt livs dröm är på väg att bli sann. Mitt största hinder har varit att jag tvekat på min egen intention, ”om jag gör henne frisk så kommer hon springa till sina kompisar och säga att Tanja är fantastisk, hon har healat mig”. Vill jag det? Jag har inte viljat ha den uppmärksamheten, men vad är det jag vill mest då. Jo, att hjälpa och nu känner jag att min ödmjukhet är stor nog att kunna hantera hur än spridningen av det som händer kommer att hända. Jag har även varit rädd för andra människors reaktioner – att vara i ett sammanhang har varit så viktigt hela mitt liv. Jag har inte vågat stå på sidan med mina starka övertygelser. Men nu har jag hittat det sammanhang där jag vågar vara jag - Mitt Musikaliska Jag!

Jag har aldrig varit tveksam till att detta var rätt ”healingstyle”. Channies ödmjuka ord om healerens roll, mötet med Christina på tarmsköljningen, mötet med er i erat hem, mötet med alla på healingsamlingarna, den Universella Vit Healingens grundfilosofi som stämde bokstavligen med min egen …

På kurs 1 var jag tillsammans med bara 1 tjej och det blev en soft start, vilket var viktigt för mig. Att vara hemma hos er var en utmaning så jag inte ville vara i vägen och jag var så trött i min själ och visste inte hur jag skulle förhålla mig till allt. Inte livet själv häller. Trots att jag inte riktigt kunde koppla med allt som hade med Utomjordingar att göra, så kände jag mig trygg och att jag var på rätt väg.

Jag övervann en stor rädsla vid att vara med på 2 healingsamlingar. Jag fick den mjuka ingången jag behövde och fick träffa människor som tänker samma tankar som jag burit på men aldrig vågat säga. Tänk att få prata om KÄRLEK på riktigt

Sen kom kurs 2+3+4 i en enda fart. Hade en tvekan på mig själv hela vägen, varför ser och upplever jag ingenting?? För….Tro och Tillit föll på plats i Kurs 4, och jag slappnade av med insikten att det kommer när det skall komma. Och den trygghet vi fick i vår grupp är som himmelriket! Min tacksamhet är så stor att jag bara kan böja mitt huvud i ödmjukhet och kärlek.

Det har utgjort ALL skillnad att vi har varit hemma hos er, i ert hem och i ert liv dygnet runt. Hur kan man tacka för något sånt? Och det arbete ni har gjort i alla ord. Och Channie för det arbete hon gjort och gör. Och, jag känner stor tacksamhet till Miriam för vår tid hos er, att vi fått vara i hennes hem. Och Simba såklart Jag tackar er alla med hallonpussar på höstklara kinder!

Kurs 1 blev en avspark. Kurs 2 gav mig insikten att Universell Vit Tids Healing fungerar för mig. Kurs 3 gav mig mod på flera plan. Kurs 4 gav mig Tro, Tillit och en mer lugn, tålmodig och kärleksfull längtan till det som komma skall. Jag kan nu även njuta av det livet som jag lever.

Jag skälver inför de nästa minnen som behöver tas bort, flera chips till exempel, men jag känner mig stadig starkare då jag nu vet att det finns en väg. Det finns ljus och kärlek på riktigt och jag vet nu att leva med det som vägledare, vän och som en del av mig!

Det är först nu att jag känner att jag kan och orkar börja hjälpa andra människor. Jag har ett verktyg och det känns som att inget mörker kan nå mig längre. Det som är kvar att rensa är det som fått inpass från förut, i alla liv. Men från och med nu är jag mer medveten om vad som händer. Visst kommer ändå saker klänga sig på mig, men jag är mer medveten inför det

Min ton ”stäms” lättare varje dag och det är underbart att leva! Underbart att ge Kärlek och jag vill inte sluta skriva … vill att ni skall förstå (fast jag vet att ni gör det) att denna kurs och ni har väckt upp min själ, fyllt den med ljus, givit mig MOD, TRO, TILLIT OCH KRAFT TILL HANDLING.

De steg som finns kvar känns som lätta, spenstiga och jag känner mig så nyfiken på vad som finns kvar. Allt är bara spännande

Jag älskar er min nya familj, älskar min familj och mina vänner, jorden och den varma längtan efter att uppleva HELHETEN på flera sätt!"

Evig tacksamhet Med blåbärskramar på nosen

Tanja Strand

Boka Eller Få Mer Information!

Gå Från Kunders Resultat Tillbaka Till Hem!

Lär Mer!

_______________________________________________________

KURS 1-2 UNIVERSELL VIT TIDS HEALING

Margareta Tiger Universell Vit Tids Healer

Margareta Tigers  reflektioner av Universell Vit Tids Healing: utbildningen och användningen av healingen

Mina erfarenheter av utbildningen efter steg 1 grundutbildninge:Utbildningen påminde mig om ödmjukheten inför livet och min ödmjuka inställning till min uppgift som helare. Jonas och Christina utstrålade ödmjukhet, det var det viktigaste de lärde mig under utbildningen.

Mina erfarenheter av Universell Vit Tids Healing på kunder och hur det har påverkat mig:Det jag upplevt på djupet är att jag är endast en kanal för läkningsprocessen, jag kan inte hela någon utan bara leda och visa hur det går till och överlämna läkningen till individen. Det har gjort att jag insett att djup kärlek, ödmjukhet, tålamod, stark tro och hängivenhet är egenskaper jag behöver odla och stärka inom mig varje dag, resten av livet. Det har Universell Vit Tids Healing lärt mig.

Hur UVTH har påverkat mina kunder:De har kunnat släppa taget om sina inre smärtor och genom att bearbeta smärtan med hjälp av Universell Vit Tids Healing har de hittat tillbaka till glädjen i livet. De har hämtat kraft ur smärtan och själva vuxit i styrka som människa.

Jag känner tacksamhet över att jag finns!

Mina erfarenheter av UVTH steg 2

Jag tackar djupt över den inre fridfullhet som infann sig efter och under steg 2. Jag har inget behov av att övertyga andra längre om healingens effekt tack vare den inre trygghet jag nu känner över min förmåga som healer. Jag kan nu använda mina krafter till att fortsätta utvecklas i lugn och ro. Tack Jonas och Christina för er bekräftelse på min väg, det ger mig kraft och mod att gå vidare.

Margareta Tiger

Boka Eller Få Mer Information!

Gå Från Kunders Resultat Tillbaka Till Hem!

Lär Mer!
Utsikt SOURCE Kursgård - Söderläge

_______________________________________________________


KURS 1 UNIVERSELL VIT TIDS HEALING

Kristina Friström Universell Vit Tids Healer

Kristina Friström berätta sina erfarenheter efter att gått grundkursen i Universell Vit Tids Healing på vår kursgård!

Uttalande från klient Didriane Gade Wall i Vänersborg: Jag har givit Diddi healing regelbundet på distans, sedan jag gick utbildningen i universiell vit tids healing(steg 1) i början på året 2008 samt vid några tillfällen även givit distanshealing till hennes hund Rocky(Jack Russel).Diddi säger att det är en kraftfull healing(själv är hon schamansk healer). Den har ökat hennes energi, löst upp inre blockeringar(mentala/känslomässiga) och förstärkt hennes synska förmåga.Diddi har fått mera guidekontakt genom universiell vit tids healing. Tidigare har hon haft kontakt med indianguider, nu har hon fått kontakt med änglarna. Även hennes gudskontakt har ökat.

(Min reflektion sa här tack vare dig, är att universiell vit tids healing hjälper människan att bli fri)Vad gäller hennes hund, vars problem Diddi kallat för övermanligt, så har Rocky blivit lugnare. Bland annat när det kommer folk på besök, så är han inte så aggressiv som han tidigare varit.

Min egen erfarenhet Jonas är följande;Genom Diddi har jag fått möjlighet att heala någon annans djur samt öppnat upp förmågan att prata med djur. Hennes hund Rocky har hjälpt till vid healingen utav Diddi, genom att ge värdefull information om sin matte. Så det har utvecklats ett samspel mellan djuret och djurägaren vad gäller den andliga utvecklingen för båda parter. Vidare samverkar mina hundar med Diddis hund under själva healingen, bland annat som stöd.Min healing karaktäriseras utav förmedling av ord, ord som helar.

Tack för en underbart vacker och gränslös healing.Tack för att du Jonas och Christina förmedlat denna gåva till mig. För mig är healingen ren kärlek.Kram från mig.

Med vänliga hälsningar frånKristina Friström

Boka Eller Få Mer Information!

Gå Från Kunders Resultat Tillbaka Till Hem!

Lär Mer!

_______________________________________________________


KURS 1 UNIVERSELL VIT TIDS HEALING

Amsie Universell Vit Tids Healer

Amsie Lundberg

För mig var vittidskurserna bland de mest givande kurser jag vart på, och jag har vart på många olika kurser, innom allt från änglar, mediumskap, reiki, kristallkurs transmediumskap och personligutveckling.

Men vittidskurserna har var de jag gillat och fått ut mest av!

Av ekonomiska skäl har det bara blivit ettan och tvåan, men fanns det ekonomiska möjligheter skulle jag helt klart välja ytterligaer vittidskurser framför andra kurser.

Mvh Amsie Lundberg

Boka Eller Få Mer Information!

Gå Från Kunders Resultat Tillbaka Till Hem!

Lär Mer!

_______________________________________________________

KURS 1-4 UNIVERSELL VIT TIDS HEALING

Healer_Jonas_Nordström

Jonas Nordström berättar om sina erfarenheter att gå kurs hos oss.

Tiden jag spenderade på att gå de fyra stegen i Universell Vit Tids Healing har gett mig en djupare och ovärderlig förståelse för både mig själv och för hur healingen fungerar. Tiden varvades mellan teori, praktik och reflektion på ett mycket bra sätt. Sammanfattningsvis vill jag tacka Jonas och Christina för att ni bjöd på en fantastisk upplevelse som närmast kan beskrivas som balsam för själen."

Kram!!!  Jonas Nordström

Boka Eller Få Mer Information!

Gå Från Kunders Resultat Tillbaka Till Hem!

Lär Mer!

_______________________________________________________

DISTANS-UTBILDNING UNIVERSELL VIT TIDS HEALING

Pär Wahlström Universell Vit Tids Healer

Pär Wahlström 

Tack för intressant och kärleksfull initiering av Universell Vit Tids Healing. Det är med stor glädje och inspiration jag nu integrerat den i mitt liv och använder den som stöd i mitt författarskap och mitt arbete med energimedicin och förmedling av helande kraft. Jag hoppas att jag får tillfälle att förmedla denna underbara essens av villkorslös kärlek till så många människor som möjligt. All lycka, glädje och kärlek önskar jag er!


Boka Eller Få Mer Information!

Gå Från Kunders Resultat Tillbaka Till Hem!

Lär Mer!

_______________________________________________________

DISTANS-UTBILDNING UNIVERSELL VIT TIDS HEALING

Susi Carlsson Rosenburg
Halmstad
 
"När man får en nyckel till en dörr som man har fösökt att öppna en längre tid, känns det som en dröm när man har den i sin hand.
Min nyckel har varit distanskursen till Vit Tids Healing, steg 1. Efter att ha använd olika sorters healing känns detta helt rätt. Jag tycker om de healingar jag har använt tidigare, väldigt mycket men det här är någonting extra. Glädjen att öppna dörren och känna att det här stämmer ju precis är otroligt. Tillfället att få läsa detta på distans har passat mig exakt. Jag kunde öva när jag hade tillfälle och ändå vara kvar i hemmiljö. Jonas backup har varit jättbra och engagerad, materialet lättläst och alla frågor jag har haft, har jag fått svar på genom att vi har haft telefonkontakt varje dag.
Jag ser fram emot steg 2 när den kommer som distanskurs."

Boka Eller Få Mer Information!

Gå Från Kunders Resultat Tillbaka Till Hem!

Lär Mer!

_______________________________________________________

DISTANSUTBILDNING DEL 1 I UNIVERSELL VIT TIDS HEALING

Margit Björk Universell Vit Tids Healer

Margit Björk

Stockholm

Det har nu gått en månad sedan jag gick kursen. Den överträffade verkligen alla mina förhoppningar. Eftersom det var en distanskurs var jag osäker på vad den skulle ge och om jag skulle uppleva något överhuvudtaget. Trots det bestämde jag mig för distansutbildningen och för att själv disponera min tid under de sex dagar jag hade på mig. Det visade sig vara ett lyckokast.

Varje dag var det avsatt en tid för telefonkontakt med Jonas då jag kunde passa på och ställa frågor. Den stunden var också värdefull inte minst för det omtänksamma intresse som visades för min ”resa”. Jag kände mig aldrig ensam på det sätt man kan göra då man håller på med självstudier. Den dagliga kontakten avslutades med en initiering. Det blev totalt fem initieringar. Till min stora överraskning och glädje var de väldigt kraftfulla. De var alla mycket genomgripande även om jag uppfattade den sista som mest omvälvande. Den sjätte och sista dagen var det fint att göra en sammanfattning av alla de erfarenheter jag gjort.

Kursmaterialet är utförligt och lättläst. Jag gjorde först en snabb genomläsning för att få överblick. Det var spännande att sätta sig in i de olika formerna av healing och det finns bakom. Extra tryggt och bra är det att man inte behöver vara rädd för att själv dra på sig något negativt när man healar med UVTH. Det gör det möjligt att också arbeta med sådana svåra tillstånd som en del andra healingmetoder avråder ifrån. Det är bra att alla som vill få healing också kan få det. Kursen ger också en mängd förslag på vad man kan heala. En del av dessa är så roliga att mungiporna åker upp med ett fniss. Det finns tydligen inga gränser förutom bristande fantasi och/eller vissa förbehåll i karmalagen. Under kursen gjorde jag en närhealing, flera distanshealingar samt healingar ute i naturen.

Den ljusfyllda upplevelsen av befrielse och den starka helande kraften genom händerna fyller mig med tacksamhet. Upptagenheten med egna lidanden och tillkortakommanden minskar och ögonen öppnas. Spontant växer viljan att hjälpa till där så behövs.  

Ett stort tack för utbildningen, Jonas! Och ett stort tack, Channie, för allt som möjliggjort denna utbildning!

Margit Björk

Boka Eller Få Mer Information!

Gå Från Kunders Resultat Tillbaka Till Hem!

Lär Mer!

_______________________________________________________

DISTANSUTBILDNING DEL 1 I UNIVERSELL VIT TIDS HEALING

Lisbeth Lundgren Universell Vit Tids Healer

Lisbeth Lundgren
Vara

Har nu praktiserat min healing ett litet tag och kan nu förklara lite bättre hur det känns. Jag själv får en otrolig energi efter jag har gett healing. Kunderna har varit mycket nöjda då de bla har fått hjälp med oro, stress, ångest, bekymmer inom familj, värk i kroppen, ont i själen mm. Jag kopplar även upp mig när jag ger massage och känner då av kunden bättre vad som orsakar spänningar med mer. Dom är väldigt nöjda med min massage och känner sig mycket bättre i flera dagar efter. Jag talar om för dom att jag ger dom energi och då blir dom nyfikna.
Alltid när jag har healing får jag en massa bilder och personer till mig som ibland kan vara svåra att tolka för mig men när jag talar om vad jag ser ger ofta kunden svar.
Tycker det blir roligare för varje dag med denna otroliga kraft. Ibland låter jag bara energin flöda och tankar komma och gå och ibland låter jag energin bearbeta det kunden har bekymmer med.

Lisbeth Lundgren
Drottninggatan 4
534 31 Vara
0512-12119 mobil 070-7774017

Maila gärna Lisbeth om vill veta mer vad hon tycker om Universell Vit Tids Healing och ha gått Distans-Utbildningen!

_______________________________________________________

KURS 1-4 UNIVERSELL VIT TIDS HEALING

Tatjana Grenclou Universell Vit Tids Healer

Tatjana Grenclou

Stockholm

Min Vittids resa började när jag bestämde mig för att gå Kurs 1 på distans.  Det jag inte visste då är att jag bara tre månader senare skulle stå där med diplom för Alla 4 steg! Redan vid min första initiering insåg jag att något stort var på väg in i mitt liv! Det jag kände och upplevde kan inte återges i ord, i termer.., detta måste upplevas, detta var en fantastisk resa inom min personliga och andliga utveckling. Och nu när jag har blivit Vittidare kan inte jag göra detta ogjort. Mitt liv har fått en helt ny dimension! Jag vill inte gå en enda dag här på min jordiska vandring utan att vara uppkopplad på Vit Tid!

Kursernas innehåll och delmoment överträffade mina förväntningar. Jag har lärt mig sådant som jag aldrig någonsin ens vågat drömma om. Alla dessa avancerade tekniker, all den kunskapen! Men med alla dessa initieringar och öppningar kunde jag bara öppna upp ännu mer och ännu mer…, och ta in så mycket kunskap, så mycket insikter. Och jag har hittat mitt specialområde inom den Universella Vit Tids Healings filosofi, och har efter Kurs 4 fortsatt att vidare utbilda mig inom detta. Resan pågår alltjämt!

Tack Jonas och Christina! Tack för denna fantastiska resa. Tack för allt som ni har lärt mig! Tack för att ni delade med er era kunskaper, era erfarenheter. Tack för all den healing som jag fick under min utbildning. Tack för alla öppningar och initieringar. Tack för alla de efterföljande öppningar som ni gjorde efter min utbildning hos er. Tack för att ni finns. Ni är så underbara! Med er hjälp har jag kommit hem.

Med Ljus Kärlek och Värme

Tatjana Grenclou

Maila gärna Tatjana om vill veta mer vad hon tycker om Universell Vit Tids Healing samt ha gått både på Distans och På Vår Kursgård!

_______________________________________________________

KURS 1 UNIVERSELL VIT TIDS HEALING PÅ DISTANS

Ann Dahlberg Universell Vit Tids Healer

Ann Dahlberg

Maila Ann Dahlberg

Ulricehamn

Distansutbildning Del 1 Grundkurs i Universell Vit Tids Healing

Jag har gått kurser i andlig utveckling tidigare och var lite osäker på vad en kurs i distans skulle kunna ge. Tyckte det var värt ett försök och jag ångrar mig inte.

Kursmaterialet var lättläst och intressant. Det var bra att jag kunde få materialet lite innan. På det viset kunde jag läsa på och vara lite förberedd.

Pratade med Jonas i telefon först innan han gav mig initieringarna. Jag hade då möjlighet att ställa frågor och berätta om hur jag upplevde initieringen från föregående dag. Det var bra att få en möjlighet att få ventilera uppkomna frågor och eventuella upplevda händelser.

Initieringarna var kraftfulla och meditationen var klarare och starkare än de jag haft förut.

Bilderna var klarare och en del bitar föll på sin plats.

Efter kursen har jag healat mina barn och ett par av deras vänner. Känner mig nu beredd att arbeta med detta lite mera.

Tack Jonas för att du har öppnat denna möjlighet för mig.

Tack Channie för att du möjliggjort detta och för din intressanta bok

 ”En Ängels Dagbok”.

                                Varma  Hjärtliga hälsningar Ann Dahlberg

_______________________________________________________

KURS 1 UNIVERSELL VIT TIDS HEALING PÅ DISTANS

Yvonne Haglund

Maila Yvonne Haglund

Piteå

Distansutbildning Del 1 Grundkurs i Universell Vit Tids Healing

Mina Upplevelser & resa i Universell Vit Tids Healing och Initieringar med Jonas Philipson feb 2011

Dag 1 mån  27-2-12

Öppna 1 spärr som gör att jag förstår och på rätt sätt kan ta del av hela kursen och all info.

Initiering 1 kl 19-20

Blev uppmärksam på en svag frisk okänd lukt, mycket pigga ögon trots att jag låg och klockan var sen.

Små mycket svaga ljus, färgprickar och fält. Gul, röd, grön och blå. Pulserande läppar och händer.

Katten Findus var med halva tiden.

På kvällen gjorde jag Gyllene rörelsen flera gånger hann inte med och se vad jag skulle göra. Gick för fort.

På morgonen var det inga problem alls att följa med i rörelserna i Gyllene rörelsen. (universums egen energi)

 

Dag 2 Tis 28-2-12

4 spärrar öppnas nära eller in i ditt aura seende, din  medialitet, räkne och språkproblem.

Nu öppnas även tratten mer påtagligt och distanshealing tratten också.

Initiering 2 kl 20-21

Förnam en okänd lite frisk lukt. Såg färgerna rosa, guldbrunt, grönt och en liten knallröd prick som for omkring som en laserpenna. Kändes som jag svävade uppåt och åt höger, några gånger. 2 djupa suckar. Hugg i bröstet, kramp i navelchakrat. Pulserande händer, kinder och överläpp.

Kände också senare på kvällen olika okända dofter.

På morgonen känner jag mej pigg o glad, Healat katten och min orkide. Healade även mej själv i sängen var kallare på höger sida vid höftprotesen. Provade att skifta händer men det blev samma resultat.

 

Dag 3 Ons 29-2-12

Välsignelse och kraftmeditation

Initiering 3 kl 11-12.

Jag hade gjort Gyllene rörelsen innan jag tog emot initieringen.

Behagligt lugnt, tiden försvann. Helt plötsligt kom jag tillbaka här och nu och landade i ligg fåtöljen.

Vet att det hänt en massa saker men minns inget, bara att jag lärt mej flera saker. 2 djupa suckar.

Sedan tänkte jag på tratten, då blev allt lila.

Gyllene rörelsen går riktigt bra nu.


Gett katten Healing Han är blixt stilla och bara tittar på mej. Verkar njuta

Skickat på distans inför cirkelträffen ikväll.  -  Vi hade jättekul.

Skickat på distans i går kväll till mina barn, barnbarn, sambo med universum vet.

Skickat distans till Barnbarnet Sagas vasalopp på fredag.

Skickat distans till Dotter Kickis sång på begravning.

Skickat distans till mej själv om ökad intuition, snabbare andlighet ökad medialitet o auraseende.

I morse skickat distans till Dotterns sånguppträdande igen - Det gick bra trots första gången sjunga på begravning 160 pers.

Healat blomman.

 

 

Dag 4 Tor 1-3-12

Välsignelse och kraftmeditation, förberedelse för morgondagens öppnande av spärrar

Initiering  4 kl 19

Jag gjorde gyllene rörelsen före telesamtalet och Ese´tecknet.

Gyllene rörelsen innan jag la mej tillrätta för att ta emot.

Behagligt, lugnt i själen.

Mycket pirr i pannan kändes som myrornas krig minst. Mycket och länge.

Hjärtat bultade en stund.

Sedan mindre pirr i kinder och överläpp, varma handflator.

Böljande färgfält som kom och gick brungult, grönt, ljuslila, mörklila, några röda prickar. Ett titthål (tunnelhål)som pulserade fram o tillbaka. Kändes som jag hade nån man på min höger sida men såg inget.

 

 

Dag 5 Fre 2-3-12

Initiering 5 kl 19

8 spärrar öppnas dessa ligger nära el berör auraseende, medialitet etc. Efter denna dag använder du helt din egen kraft. Under kursens gång använder du även min kraft.

"Tillgång till allt du är genom dig själv. Livet blir större, kärleksfullare, öppet och dynamiskt. Du har satt sig i förarsätet."

Fick myrkrig i pannan igen, sedan kinderna och varma händer.

Därefter kändes det som om jag fick ett gummiansikte, jag upplevde att det förändrades hela tiden. Kinderna åkte upp, blev fylligare, överläppen blev kort. Stundvis kändes det som om jag hade mustasch .

Ett snabbt ljussken från höger lyste upp som solstrålar ett ögonblick.

Plötsligt ramlade käkarna isär, blev helt avslappnad i munnen. Många suckar.

En kort stunds oro.

Lite ont mellan mina två skador i benet, som stockning.. Lugn och frid

 

Dag 6 Lör 3-3-12

Kl 11 Sammanfattning erfarenheter från kursen

Healat mina nära o kära. Skickade även healing till Jonas. Jag öppnade upp kontakt mellan mitt och hans hjärta och bla a. skickade att han skulle prata lite högre så det gick lättare höra vad han sa i telefonen.  Jippi det funkade och han skrattade gott när han fick höra.

 

Utlåtande om kursen:

Varit mycket spännande och intressant. Har hänt mycket med / min egen kropp o själ. Mera självsäkerhet, tro på mej själv. Lyssnar på mej själv och min kropp. Tror mer på min healingförmåga. Inspirerad. Vill spara pengar för att så småningom kunna gå del 2.

Önskan om ett skriftligt utlåtande om hur du Jonas upplevt min resa / utveckling. Så svårt minnas via telesamtal. Ska också skicka mer healing till dej så du tänker på att prata lite tydligare i telefonen. Det funkade ju jättebra idag.


Ärkeänglarnas orakelkort (Raguel) berättar idag lör. den 3-3-2012 för dej Jonas:

Att du ska lägga märke till dina återkommande fysiska och emotionella känslor, för dom representerar gudomlig vägledning. Hedra dina känslor även djupa och intensiva de ger dig viktig information. Så var snäll och uppmärksamma och följ dessa känslor. De är svar på dina böner. Du får vägledning till människor, situationer och platser med klar och kärleksfull energi.

Kram o varma tankar

Yvonne Haglund

Maila Yvonne Haglund

_______________________________________________________

Dave Cowan Universal White Time Healer

Dave Cowan, California

Closing-Healing or Distance-Healing 
with Universal White Time Healing

Book Time With Dave!

Dave Cowans website"I am the happy recipient of Universal White Time Healing with Jonas. The transmissions were very tangible, even across the world. The feeling of Expansion and peace are difficult to describe...Universal White Time Healing is wounderful addition to the toools and blessings in my life".

_______________________________________________________

Boka Eller Få Mer Information!

Gå Från Kunders Resultat Tillbaka Till Hem!

Lär Mer!

footer for personlig utveckling page