logo for personlig-utveckling-healing-meditation.com
leftimage for personlig-utveckling-healing-meditation.com

3 TIMMARS TARMSKÖLJNING
MED
CHRISTINA WELDERO

3-Timmars Tarmsköljning Med Christina Weldero

Tarmsköljning med Christina Weldero

3-Timmars-Tarmsköljning-Boka-Direkt

 

3 Timmars Tarmsköljning Med Christina Weldero - Ett Lätt, Enkelt, Effektivt Och Smärtfritt Steg Mot Bättre Hälsa, Hälsovård, Att Må Bra Och Friskvård!

På Hela Hälsan får du en exklusiv behandling med Amerikansk tarmsköljning. Christina Weldero arbetar med en helhets syn där behandlingen inleds med bland annat Iris avläsning och kinesisk handanalys. Sen gör Christina en tarmsköljning, då du ser effekterna av vad du äter. Du får en ordentlig tarmrensning i kombination med akupressur och massage av magen.

Akupressur och massage av magen görs för att:

  • ta bort spänningar i magen
  • hjälpa tarmen att tömma sig
  • bearbeta tarmfickor
  • hjälpa tarmens sammandragande rörelser

Under en 3-Timmars-Tarmsköljning går Christina igenom dina nuvarande kostvanor. Hon analyserar din kost, diet och näringsintag för att avgöra vad du skall fortsätta med, sluta med och börja med! Christina arbetar tillsammans med Dig för att lägga upp en diet och hälsostrategi som du klarar av att följa. Du får du med dig ytterligare råd om hur du skall behandla din tarm hemma.

Amerikansk Tarmsköljning

Utförs med en Colonics maskin där tarminnehållet visas i ett glasrör innan det går direkt ut i avloppet. Därmed är metoden helt luktfri och hygienisk. 

En kort videopresentation av Colonics Hydrotherapy!

En kort video om parasiter och maskar i tarmen!

En kort video - En Frisk Tarm!

International Association Colon Hydrotherapy med en kort video om Colon Hydrotherapy!

Dr Hiromi Shinya som gjort över 300 000 för Tarmhälsa som visar att Du Är Vad Du Äter!

CNN Om Kangen Vatten Hjälper Dig Förebygga Hälsa!

Hur Du Gör Ditt Eget Kangen Vatten!

Hawiansk Tarmrening

En 10 dagars kur på hälsohem där man dagligen dricker 1 liter 1% saltvatten och 4 liter sötvatten inom en viss tid. Allt som lämnar tarmen analyseras öppet, därmed är metoden inte helt luktfri. Läs mer»

Tarmsköljning Med Begränsat Vattenintag

Patienten sköter själv vattenintaget över en toalett i högst 45 min. Det finns flera behandlingsställen i landet. Metoden är inte luktfri och man rekommenderar minst fem behandlingar för att få resultat.

Clysmatic
Clysmatic är en tarmsköljnings-”sits” för hemmabruk som läggs ovanpå en toalettsits och sköljer nedåtgående tarm. Läs mer»

----------------------------------------------------------------------------
Tarmsköljning räknas som en alternativ behandlingsmetod av svensk sjukvård. Det förhindrar inte att metoden i andra EU länder och i USA även används och rekommenderas av leg läkare och terapeuter.
----------------------------------------------------------------------------

Fallbeskrivning - Effekt Av 3 Timmars Tarmsköljning Med Christina Weldero På Huvudvärk, Mage, Stress, Humör, Klare Tankar Och Handlingar!

"Ville bara berätta att jag känner mig mycket bättre nu. Ingen huvudvärk och magen uppför sig avsevärt bättre! Går på toaletten varje morgon, vilket är ett stort framsteg speciellt eftersom det har varit mycket jobb och krav och en stressnivå som varit frekvent hög. Känner mig piggare och klarare i tankar och handlingar. Är inte alls lika oroad och stressad för småsaker heller."

Vänliga Hälsningar
Anna

Vill du läsa om varför Sanna Ehdin är nöjd kund.

3-Timmars-Tarmsköljning-Boka-Direkt

Boka Direkt
3-Timmars-Tarmsköljning
Med Christina Weldero
Som Inkluderar:


Gå Från 3 Timmars Tarmsköljning Till Startsidan

Lära Mer!

footer for page